Wie is KC Media?

U heeft al een website en betaald maandelijks een te hoog bedrag om de website bij te houden, en krijgt voor elke kleine aanpassing op de website een hoge factuur?
Of u wilt een website, drukwerk of overige materialen en heeft een beperkt budget?

Reclamebureau KC Media is goedkoop, levert kwaliteit en is ook nog eens service gericht!

 
Wie is KC Media?

KC Media is een jong origineel en creatief full-service reclamebureau gevestigd in Hoofddorp (omgeving Amsterdam / Schiphol). Wij houden ons voornamelijk bezig met het bouwen van professionele websites, eventueel ondersteund door zoekmachine optimalisatie waardoor uw website en dus uw bedrijf goed te vinden is op het internet.

Voor sommige projecten werken wij ook met vaste freelancers, binnen eigenkring, zodat wij een breed scala aan disciplines kunnen aanbieden tegen een gereduceerd tarief.
Voor drukwerk hebben wij ook vaste partners die kwaliteit leveren voor een prima prijs!
Zo kunt u voor uw complete online en offline uitingen bij ons terecht.
Wij nemen graag uw zorgen uit handen!

 

Waarom is KC Media goedkoop?

KC Media werkt voornamelijk vanuit huis. Dit betekend dat wij niet over een duur pand beschikken, géén dure accountmanagers met een auto van de zaak hebben rondrijden en dat we niet over andere overtollige fratsen beschikken!
Dit betekend voor u, dat wij de kosten hiervan niet aan uw hoeven door te berekenen en u dus goedkoop bij ons terecht kunt!

 

.