Website ontwikkeling

Een website is tegenwoordig in vele gevallen hét belangrijkste middel om te communiceren met bestaande en potentiële klanten. Het is daarom erg belangrijk dat de website aansluit bij de verwachting van de bezoeker. Zo kunt u de vraag stellen of uw website relevante en duidelijke informatie bevat dat geschreven is in de taal van de bezoeker? En heeft de website de uitstraling dat past bij uw huisstijl maar ook bij de diensten of producten die u levert? Deze factoren spelen een belangrijke rol bij het online succes van uw onderneming.

Gebruiksvriendelijk

Een belangrijk aspect van een succesvolle website is dat deze gebruiksvriendelijk is en bovenal een heldere structuur heeft. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker snel zijn doel op de website bereikt en dat de bezoeker niet afhaakt. Met andere woorden "de bezoeker gaat niet met uw bedrijf in zee".

Vindbaarheid

Het internet is een warboel aan websites van bedrijven die net als u dezelfde diensten aanbieden. Om de online strijd aan te kunnen gaan met uw concurrenten, is het van belang dat uw website goed te vinden is op het web. Dit heet in vaktermen zoekmachine optimalisatie. KC Media bouwt websites die zeer goed te vinden zijn voor zoekmachines, zodat uw website beter scoort in de resultaten van een zoekmachine. Dit zorgt ervoor dat de website meer wordt bekeken wat uiteindelijk kan resulteren in meer omzet.

Content Management System (CMS)

U wilt niet voor elke kleine en eenvoudige aanpassing aan de website ons inschakelen, maar u wilt dit in eigen beheer uitvoeren. De oplossing is een Content Management Systeem. Zo'n systeem is ideaal als u regelmatig aanpassingen wilt doen zoals het plaatsen van nieuwsitems, een blog wilt bijhouden of foto’s wilt toevoegen of veranderen aan uw website.

Wij maken bewust gebruik van een open-source CMS. Hierdoor zijn de kosten voor het opzetten van een website middels zo’n CMS lager dan bij een eigen ontwikkelde CMS. Tevens wordt een open-source CMS continue doorontwikkeld, zodat uw website up-to-date blijft.

.