Diensten

U bent voor al uw online- reclame- en communicatiemiddelen bij "Hét Reclamebureau" KC Media aan het juiste adres. KC Media is een jong origineel en creatief full-service reclamebureau gevestigd in Hoofddorp (omgeving Amsterdam / Schiphol). U kunt  bij ons terecht voor het ontwikkelen van een eenvoudige tot complexe website, maar ook voor het ontwerpen van uw bedrijfs logo, huisstijl, brochures, beursmaterialen en overige (online) martketing behoeften.

Dit alles natuurlijk met zeer goede service tegen een betaalbare prijs.
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Starter? Let dan op!

Daarnaast willen wij de startende ondernemer stimuleren om zijn of haar bedrijf op de kaart te zetten! 
Dit kan middels een starterspakket, bestaande uit een website, huisstijl ontwikkeling en visitekaarten voor een startersprijs!
Interesse? of wilt u weten wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.
(u kunt van het starterspakket gebruik maken als u minder dan één jaar bij de Kamer van Koophandel bent ingeschreven).

Webdesign & Ontwerp | Reclame, Print Media & DTP | Online Marketing | Zoekmachine optimalisatie (SEO) | Brand Identity, Huisstijl ontwerp | Product Fotografie

.

Webdesign & Ontwerp

website design iconEen goed ontwerp voor de website draagt bij aan het succes van uw onderneming, zie het als een visitekaart. Daarbij speelt het gebruiksgemak van de website een belangrijke rol.
Wij houden ons aan de nieuwste richtlijnen op het gebied van webdesign, zodat uw site altijd en op elke browser juist wordt weergegeven.
Met een Content Management Systeem (CMS) kunt u zelf uw website beheren en onderhouden.
Wij bieden een op maat ontwikkeld webdesign. Van concept tot product staan de wensen van u en uw klant centraal.

Print Media / DTP

print media iconBij het ontwerpen van drukwerk is het van belang dat het uiteindelijk de uitstraling krijgt, die niet alleen bij uw bedrijf, product of dienst past, maar die ook de doelgroep waarvoor het drukwerk bedoeld is, weet aan te spreken. Wij creëren drukwerk in alle soorten en maten: visitekaartjes, brochures en folders, maar ook uw huisstijl en groot formaat drukwerk zoals posters, affiches, billboards en displays.
Tevens zorgen wij ervoor, dat het drukwerk op de door u aangegeven bestemming wordt bezorgd. Naast kwaliteit leveren wij dus ook service.

Online Marketing

internet marketing iconE-mail marketing is een onderdeel van Online marketing. Voor e-mail marketing wordt er gebruik gemaakt van nieuwsbrieven die worden verzonden naar (potentiele) klanten. Het doel hiervan is om een product of dienst meer bekendheid te geven en/ of deze direct aan te bieden. Voor een campagne die verstuurd is worden de statistieken bijgehouden om deze te gebruiken voor volgende campagnes of om andere middelen te ondersteunen.

Overige vormen van marketing die ingezet kunnen worden zijn bannering, microsites en natuurlijk zoekmachine optimalisatie ofwel SEO (wordt op deze pagina verder omschreven).

Website SEO

Website seoAan een website heeft u niet veel als deze niet gevonden wordt op het web. Daarom is het van belang om de website voor een zoekmachine te optimaliseren. Het optimaliseren kan op diverse manieren worden gedaan. Voorbeelden hiervan zijn adverteren via Google Adwords, inzetten van Social Networks, Script gerichte optimalisatie, Content van een website en Link Building.

Brand Identity

brand identity iconBrand Identity is een veel omvattend woord. De rol die KC Media binnen de Brand Identy speelt is het creeëren van de visuele identiteit dat past bij het bedrijf en haar positionering op de markt, ofwel het ontwerpen van een complete huisstijl.

Zo ontwerpen wij Logo's, Kleurpalletten, Typografie, Vormstijlen ofwel een complete "Look and Feel" van uw bedrijf. Natuurlijk voeren wij deze door op uw producten en/ of diensten.

Product Fotografie

product fotografie iconVoor drukwerk, webshops e.d. wordt er vaak gebruik gemaakt van producten. Om de professionele kwaliteit door te voeren is het van belang om professionele foto's van uw producten te tonen. Wij kunnen tegen aantrekkelijke prijzen  professionele foto's schieten.